Κυριακή, Ιουλ 03rd

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

1ο ΤΡΙΜΗΝΟ

Κατά την διάρκεια της κυήσεως, θα πρέπει να υποβληθείτε σε κάποιες εξετάσεις ρουτίνας επισκεπτοντας τον ιατρό σας . Το διάστημα των εξετάσεων αυτών, ο ιατρός σας θα προσαρμόσει ένα σύνολο εξετάσεων. Μάθετε λοιπόν τι προσδοκείτε από τις επισκέψεις στον ιατρό σας.

Για τις πρώτες 12 εβδομάδες της κυήσεως, θα πρέπει μάλλον να επισκέπτεστε τον ιατρό σας κάθε 4 ή 6 εβδομάδες, αν βέβαια δεν υπάρχει λόγος για πιο συχνές επισκέψεις.

Η πρώτη επίσκεψη, αφου βέβαια έχετε μάθει ότι είστε εγκυος , θα εστιαστεί ιδιαίτερα στη γενικότερη υγεία του σώματος σας, για να εξαληφθεί όσο το δυνατόν γίνεται οποιοσδήποτε κίνδυνος μπορεί να προκύψει κάτα την διάρκεια της κύησης , Επιπλέον να οριστεί και η ηλικία του εμβρύου.
Ο ιατρός σας θα σας παρει λεπτομερές ιατρικό ιστορικό το οποίο θα περιέχει πληροφορίες για το ατομικό, μαιευτικό και γυναικολογικό ιστορικό.

Μπορείτε να υπολογίσετε την ηλικία του εμβρύου βάσει της τελευταίας περίοδόυ σας και σύμφωνα με το ιστορικό της εμμηνου ρύσεως (αν δηλαδή είναι σταθερός ο κύκλος) .

Μια τυπική εξέταση περιλαμβάνει μία εξέταση το τραχήλου της μήτρας, χρησιμοποιώντας έναν κολποδιαστολέα , που εισχωρεί μέσα στον κόλπο εξετάζοντας ετσι και την φυσιολογία του κόλπου έχοντας την αίσθηση ενός τραβήγματος στην μήτρα και στις ωοθήκες.

Πρέπει να κάνετε μια σειρά από εξετάσεις ρουτίνας, που περιλαμβάνουν
- εξεταση αίματος, για τον καθορισμό της ομάδας και του Rhesus
- εξέταση για αντισώματα ερυθρας (anti Rubbela)
- εξεταση για το τοξόπλασμα (που προκαλείται από μη καλα πλυμένα λαχανικά και μη καλά μαγειρεμένο ή ψημένο κοτόπουλο)
- εξέταση για τον αποκλεισμό της πιθανότητας να πάσχει από σύφιλη(VDRL)
- εξέταση για HIV Ι & ΙΙ (AIDS)
- γενική εξέταση ούρων και PAP test

Επειτα από όλες αυτές εξετάσεις πρέπει να ακολουθήσει μια ανοιχτή συζητηση με την μαία και τον ιατρό για τον τρόπο ζωής της γυναίκας, τον περιβάλον εργασίας, συνήθειες διατροφής,το κάπνισμα, την ασκηση, το αλκοόλ, Επειτα από αυτές τις πληροφορίες η γυναίκα ενημερώνεται απο την μαία για το διατροφολόγιο της εγκυμοσύνηςκαι παίρνει γραπτά χρήσιμες πληροφορίες για τις τροφές που θα της προσφέρουν βιταμίνες, υδατανθρακες, πρωτείνες και λίπος που χρειάζονται κατά την διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας.

Το 1ο τρίμηνο ολοκληρώνεται με ένα ειδικό υπερηχογράφημμα, την αυχενική διαφανεια που ελεγχεται η αυχενική πτυχή του εμβρύου,εξέταση που δείχνει αν το εμβρυο έχει κάποιο πρόβλημα σχετικά με το σύνδρομο Down.

 

 

  ISIGHT

  fotolia life2  

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ
Ο δικτυακός μας τόπος στοχεύει στην ενημέρωση σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Καλύπτονται θέματα θεωρητικά, τεχνικά, ενώ μπορείτε να βρείτε και διάφορες χρήσιμες
διευθύνσεις σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
.:Ελλάδα για εξωσωματική:.  .:Τα στάδια της Εξωσωματικής γονιμοποίησης σε μια σελίδα:.
.:Δωρεάν ενημέρωση:.

line4

Ο πλήρης οδηγός για την εξωσωματική γονιμοποίηση - ρωτήστε μας για την εξωσωματική γονιμοποίηση ! E- [συμβουλευτική]

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO

Εμβρυομεταφορά. Κλασική IVF. Γονιμοποιημένο ωάριο.
embryolab fert vidfront
Τα γονιμοποιημένα ωάρια καλλιεργούνται μέχρι την
ημέρα της εμβρυομετα-
-φοράς.
100,000 σπερματοζωάρια
προστίθενται σε κάθε ωάριο
και καλλιεργούνται
μέχρι το επόμενο πρωί.
Ένα γονιμοποιημένο ωάριο
στο οποίο διακρίνονται οι
δύο προπυρήνες του
που βρίσκονται στο
κέντρο του.

blogatbottom