Δευτέρα, Μαϊ 27th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ

 

γενετικη

 

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους γενετιστές από διάφορα Διαγνωστικά Κέντρα Γενετικής με σκοπό να προσφέρουμε μια πλήρη γενετική προσέγγιση.

 

     
dna Διαφωτιστική ματιά στην γενετική Διαβάζοντας αυτή τη σελίδα θα μπορέσετε να  κατανοήσετε καλύτερα τις άλλες σελίδες της kosmogonia που αναφέρονται στη γενετική.
dna Ο προγεννητικός έλεγχος Προγεννητική διάγνωση είναι η διερεύνηση που θα γίνει κατά την διάρκεια της κύησης, ώστε να εξακριβωθεί κατά πόσο το έμβρυο έχει γενετικό ή ανατομικό πρόβλημα.
dna Γενετική και υπογονομότητα Εχει παρατηρηθεί για περισσότερο από 25 χρόνια, ότι η ανδρική υπογονιμότητα είναι δυνατό να σχετίζεται με γενετικές ανωμαλίες.
Μεγάλη σημασία έχει η μοριακή γενετική και κυτταρογενετική ανάλυση στην διερεύνηση σοβαρών μορφών υπογονιμότητας.
δνα Μικροελλείμματα στο χρωμόσωμα Υ Οι επιστήμονες το 1976 βρήκαν τη διαγραφή στο μακρύ βραχίονα του χρωμοσώματος Υ. Αυτή η περιοχή περιλαμβάνει τον αζωοσπερματικό  παράγοντα (AZF), ο οποίος περιέχει ένα γονίδιο ή τα γονίδια, που απαιτούνται για τη σπερματογένεση
dna Ο προγεννητικός έλεγχος νέες εξελίξεις Οι νέες εξελίξεις στον τομέα της μη επεμβατικής προγεννητικής διάγνωσης είναι πιθανό ακόμη και μέσα στα επόμενα 5 έτη να καταστήσει εφικτή αρχικά τη διάγνωση των συχνοτέρων αριθμητικών ανωμαλιών στο αίμα της εγκύου και στη συνέχεια.....
dna Προγεννητική διάγνωση και υπέρηχοι Η αμνιοκέντηση και η βιοψία τροφοβλάστη συστήνονται στην ίδια βάση όπως και σε κυήσεις εκτός εξωσωματικής, βασιζόμενοι στο ιστορικό και την ηλικία της μητέρας.
δνα Καρυότοπος Η ταξινόμηση των χρωμοσωμάτων ενός ατόμου σύμφωνα με το μέγεθος και το σχήμα τους ονομάζεται καρυότυπος.
dna Γενετικός Έλεγχος Με την μοναδική συνεργασία της μονάδας εξωσωματικής γονιμοποίησης του μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και του τμήματος γενετικής του μαιευτηρίου ΛΗΤΩ
dna Εισαγωγή στη PGD Με τον όρο Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση (Π.Γ.Δ), εννοούμε τη διαδικασία εντοπισμού γενετικών ασθενειών ...
dna Ερωτήσεις για προεμφυτευτική διάγνωση. Πριν ξεκινήσεις την διαδικασία της προεμφυτευτικής διάγνωσης...
dna PGD για πολλαπλές αποτυχημένες προσπάθειες Πως η προεμφυτευτική διάγνωση σε περιπτώσεις πολλών αποτυχημένων προσπαθειών εξωσωματικής γονιμοποίησης ή γυναικών μεγαλύτερης ηλικίας δεν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη.
dna PGD, PGDon't.....what every clinician should know about pgd Τι είναι η Προεμφυτευτική Γενετική Διάγνωση; Διαδικασία, Νομοθετικές ρυθμίσεις, βιβλιογραφία
dna Μοριακή Βιολογία & Κυτταρογενετική Η προεμφυτευτική αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης σε ζευγάρια υπογόνιμα, μιας και είναι πλέον γνωστό από μελέτες ότι η ποιότητα των ωαρίων και ειδικά οι ανευπλοειδίες  χρωμοσομάτων ε ί ν α ι  η βασική αιτία
dna Βιοψία εμβρύου Συνοπτικά, η διαδικασία της βιοψίας εμβρύου...
dna Βιοψία εμβρύου [Video] Η λήψη ενός κυττάρου από κάθε έμβρυο γίνεται από εξειδικευμένο εμβρυολόγο και η γενετική ανάλυση γίνεται από εξειδικευμένο γενετιστή.
δνα FISH (Fluorescent In-Situ Hybridization) Η τεχνική πολυχρωματικού F.I.S.H. έχει χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό του φύλου, για την διάγνωση παθήσεων που οφείλονται σε φυλοσύνδετα υπολειπόμενα γονίδια ..
δνα O κατακερματισμός του DNA του σπερματος ο κατακερματισμός του DNA είναι συνηθισμένος σε ζευγάρια που έχουν ιστορικό επαναλαμβανόμενων αποβολών και εκείνων που επιχειρούν εγκυμοσύνη μέσω εξωσωματικής.
δνα Νέα τεχνολογία για τον έλεγχο εμβρύων Μελέτες έχουν δείξει ότι η CGH ανάλυση έχει ακρίβεια μεγαλύτερη από 95% για την ανίχνευση μη φυσιολογικών εμβρύων.
dan Φτιάχνονται τέλεια μωρά; Η ιδέα του ελέγχου των εμβρύων πριν την εγκυμοσύνη δεν είναι κάτι καινούργιο. Το 1967 (πριν ακόμα αρχίσει το IVF), ο Εdwards ...
dna Κλωνοποίηση Ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολύ για την ηθική και την έρευνα του εμβρύου είναι η κλωνοποίηση...
δνα Αντιοξειδωτικά για την ανδρική υπογονιμότητα. H λήψη αντιοξειδωτικού σκευάσματος από τον άνδρα μπορεί ενδεχομένως να αυξήσει την πιθανότητα ενός ζευγαριού να συλλάβει ..
δνα Η χρήση του PICSI ..το οποίο έχει καταστεί πολύ χρήσιμο αφού χρησιμοποιείται με σκοπό την επιλογή μόνο των ώριμων σπερματοζωαρίων που προορίζονται για μικροέγχυση μέσα στο ωάριο.

 

 

  Genetic Alliance-Πληροφορίες για Ασθενείς και Οικογένειες. Φυλλάδια PDF pdf

 

  Αµνιοπαρακέντηση, Χρωµοσωµικές Μεταθέσεις, Χρωµοσωµικές Αλλαγές, ∆ειγµατοληψία Χοριακών Λαχνών (CVS)

  Επικρατής Κληρονοµικότητα, Συχνές Ερωτήσεις που αφορούν τον Γενετικό Έλεγχο

  Γενετικό γλωσσάριο, Υποτελής Κληρονοµικότητα, Μερικές Πληροφορίες για το Ραντεβού σας

  Τι είναι Γενετικός Έλεγχος; Φυλοσύνδετη στο Χ κληρονοµικότητα, Έλεγχος φορέων

  Προσυµπτωµατικός έλεγχος για κληρονοµικές µορφές καρκίνου, Τι είναι ο προληπτικός έλεγχος? Τι συµβαίνει σε ένα Εργαστήριο Γενετικής?

 

 

Learn Genetics  [in english]

Έχετε μπερδευτεί με τις πληροφορίες που διαβάζετε για το DNA και τα γονίδια, για κληρονομικές και γενετικές ασθένειες; Δείτε την παρακάτω καταπληκτική ιστοσελίδα!!

Κληρονομικές Γενετικές Ασθένειες-τα πάντα για τις κληρονομικές γενετικές καταστάσεις-δείτε το παρακάτω  PDF αρχείο στο οποίο εξηγούμε με απλά λόγια τι είναι τι!

 


pgd  pgd  pgd  karyotype

blogatbottom