Δευτέρα, Μαϊ 27th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΑν σας ανησυχεί η γονιμότητά σας επειδή δεν μπορείτε να συλλάβετε, θυμηθείτε ότι η σύλληψη είναι μια ιδιαίτερα πολύπλοκη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, μόνο το 25% των ζευγαριών μπορεί να συλλάβει ένα οποιοδήποτε μήνα (το ποσοστό αυτό μειώνεται όσο η ηλικία της γυναίκας αυξάνεται). Κάποια ζευγάρια χρειάζονται περισσότερο χρόνο και προσεκτικότερο σχεδιασμό για να επιτύχουν το στόχο της απόκτησης ενός παιδιού..

Ανδρική υπογονιμότητα

Γυναικεία υπογονιμότητα

Χαμηλή ανταπόκριση των ωοθηκών

 Πριν εσείς και ο σύντροφός σας ξεκινήσετε τη διαδικασία των τεστ γονιμότητας θα πρέπει να γνωρίζετε για κάποια στοιχεία από τα οποία μπορείτε να επωφεληθείτε για να συλλάβετε, όπως η παρακολούθηση του μηνιαίου κύκλου και η σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια της ωορηξίας. Αν και μπορεί να μην φτάσετε έτσι εύκολα στο στόχο σας, πάντως είναι μια καλή αρχή.

Από τον Giles Palmer- κλινικός εμβρυολόγος και Διευθυντής του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Μαιευτηρίου 'Μητέρα'

 

ιωφ Βραδιές ενημέρωσης-οργανώνουμε βραδιές ενημέρωσης σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση. Για περισσότερες πληροφορίες.
Η συνάντηση πραγματοποιείται στους χώρους του Τμήματος Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, σ' ένα πολύ όμορφο και ευχάριστο περιβάλλον, στο Επίπεδο Α’ του Νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ

 

 

 

 

 

 

 

blogatbottom