Πέμπτη, Μαρ 28th

Last updateΚυρ, 21 Φεβ 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

Giles ivf

Άρθρα

ΩΟΘΗΚΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

SYRNEW

Οι πιθανότητες να προκύψει μια εγκυμοσύνη αυξάνονται από την δημιουργία περισσότερων του ενός εμβρύου. Επιπλέον δεν γονιμοποιούνται in vitro όλα τα ωάρια. Επομένως, για να υπάρξουν περισσότερα του ενός έμβρυα, οι ωοθήκες σας θα διεγερθούν ορμονικά για να παράγουν περισσότερα ωοκύτταρα από το συνηθισμένο.

Το φάρμακο για την ωοθηκική διέγερση ποικίλλει. Μπορείτε να έχετε έναν ρινικό ψεκασμό ή καθημερινές εγχύσεις είτε την ημέρα 20 του κύκλου σας που προηγείται του κύκλου θεραπείας είτε την ημέρα 2 του πραγματικού κύκλου θεραπείας. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την φάση αποτρέπουν την ανάμιξη των φυσικών σας ορμονών με τον διεγερμένο κύκλο.
Αυτό πραγματοποιείται με καθημερινές εγχύσεις καθαρής ωοθυλακιοτρόπους ορμόνης (FSH).
Μια παραλλαγή περιλαμβάνει τη χρήση ενός φαρμάκου γνωστού ως Cetrotide ή Ganirelix (Orgalutran) που δίνεται με τη μορφή ενέσεων κατά τη διάρκεια των εγχύσεων FSH για να αποτραπεί έτσι η φυσική ωορρηξία.

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ τυποποιημένη θεραπεία. Ο γιατρός σας θα εξατομικεύσει την θεραπεία σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και αυτή μπορεί να ποικίλει στη συνέχεια σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αίματος και των υπερήχων. (για να καθορίσει τον αριθμό, τη θέση και το μέγεθός τους).

Ο αριθμός των εξετάσεων αίματος που απαιτούνται ποικίλλει σύμφωνα με την μέθοδο της ωοθηκικής διέγερσης. Αυτές οι εξετάσεις αίματος καθορίζουν την ιδανική χρονική στιγμή που πρέπει να πραγματοποιηθεί η ωοληψία.

Η ωρίμανση των ωαρίων προκαλείται με έγχυση της ανθρώπινης χοριονικής γοναδοτροπίνης (HCG) και η ωοληψία προγραμματίζεται 36 περίπου ώρες αργότερα γνωρίζοντας ότι έχετε το μέγιστο αυτό το χρόνο για να μεταβείτε στο νοσοκομείο.

blogatbottom