Friday, Jun 14th

Last updateSun, 21 Feb 2021 9am

Font Size

SCREEN

Cpanel

G Nikas2

Këshilla dhe mbështetje

albania b

Kosmogonia Lab services- Këshilla dhe mbështetje:Udhëzime për të sëmuret IVF (gr/uk/al/ro)
Shërbime IVF,Këshillim dhe mbështetje,Projektim dhe përdorimi i laboratoreve IVF,Personel plotësisht arsimuar
Komonikoni me ne : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   T +30-6972910822
Në rast se jeni një laborator  i ri ose keni një njesi IVF,mund t'ju ndihmojmë me një oferte të një fasme të gjerë shërbimesh këshilluese.

Shërbimet e laboratoreve IVF Kosmogonia

•    Përcaktimi i pajisjeve dhe të niveleve të personelit që kërkohen nga sherbimi.
•    Parapregatitje të projekteve arqitektonike që përfshijnë projekte e rifreskimit ose ndërtimit si dhe gjithashtu dhe detajet për klimatizim, elektrik,hidraulike dhe sherbime të tjera.
•    Ligjishmëria ndërtimore, transporti i personelit dhe të sëmureve brenda në qëndër dhe rjedhje e import/eksportit si sektor i proçesit të projektit.
•    Pregatitja e preventivit të fillimit si dhe tipe ekonomik për njesitë të riprodhimit të ndihmuar.
•    Të dhëna qe duhen për ndërtimin dhe vendosjen e një leboratori te ri të riprodhimit të ndihmuar, listat e pajisjeve, projekti i laboratorit dhe proçeseve   tipike të funksionimit.
•    Arsimimin i personelit të laboratorit sidomos në kontrollin cilësor dhe ne programet esigurisë të cilësive.
•    Dhënie llogarie për funksionimin dhe rezultatet e laboratorit të riprodhimit të ndihmuar (quality and risk mangement aspects).
•    Zhvillim i prodhimeve, Reklamim të qëndrës të riprodhimit të ndimuar-këshilla të vazhdueshme.
•    Projektim laboratoresh për klinika riprodhimi, laboratorë IVF, laboratorë antrologjikë (për burrat)dhe bank me konservim të ftohtë-zhvillim dhe vlersim, parashikim i problemeve ''troubleshooting''


Kosmognia IVF -ofron mbështetje intrneti dhe përgjigjet në të gjitha pyetjet me e-mail. Kujdesi mjekësor është një nga nevojat më të medha në jetë dhe shpesh mblekset në jetën e përditëshme duke skaktuar shqetësim të math.
Roli yne është që tu njoftojmë dhe t'ju udhëheqim saktë në përballimin e problemit tyaj, duke vlersuar me menyrë shkencare gjendjen tyaj. Grupi ''kosmogonia'' përbëhet nga mami,embriologë klinik dhe mjekë të specializuar u përgjigjet pyetjeve në lidhje me fekondimin jasht trupit, përballimin e sterilitetit dhe të shtatëzanise.

 

ivf

  INSIGHT 

 
  fotolia life2  

  KOSMOGONIA IVF INFORMATION
  Information before, during and after infertility treatment  

 Everything IVF -Ask us about Assisted Reproduction and in  Vitro Fertilization

See all the VIDEOS

Embryo transfer. Fertilisation-IVF. Fertilised Oocyte.
embryolab fert vidfront

The fertilized oocytes are
cultured until the day of
embryo transfer.

100,000 spermatozoa are added to each egg andincubated until the next morning.

The fertilised oocyte.
showing two pronuclei.
One from each
parent

 

 

 

 

line4


line4

 

line4

 

blogatbottom